Skutečně oranžoví voliči netuší, že kradou ještě víc než modří?

19. 05. 2012 13:31:59
Paroubek: Ratha je mi líto, je to asi nejnadanější člověk v ČSSD . Tak vida - protikorupční policie sestřelila Paroubkova Marťana i Sobotkovu noční můru v jednom. Podle reakce levicových voličů musíme však obezřetně konstatovat, že pro zparoubkovatělou ČSSD je prioritou třídní boj. Boj s korupcí je jen líbivé heslo a záminka k tomuto třídnímu boji.
RATH  -  PAROUBEK  - KARÁSEK
  ....   ČIŇ PRAVDU, MLUV         PRAVDU, BRAŇ PRAVDU!
RATH - PAROUBEK - KARÁSEK .... ČIŇ PRAVDU, MLUV PRAVDU, BRAŇ PRAVDU!

kliknutím na podtržené texty se dostanete k odkazům a odpovídajícím článkům na blogu i na netu

Z brilantního zatčení p.Ratha jsem měl vyloženě radost. Tím více že byl chycen in flagranti. Těch 7 + 30 miliónů mluvilo jednoznačnou řečí. S údivem jsem ale byl konfrontován s postojem několika mých známých - bývalých Paroubkových a nyní Sobotkových voličů.

Různě jsme se potkávali a společně hudrali, jak se u nás krade.

Teď je jeden z potenciálně největších zlodějů přichycen v podvlíkačkách - jak se říká.

Ale levičácký kamarád hudrá ještě více!

Nevěří policii natolik, že má za to, že 30 + 7 miliónů je nastrčená past! Když jsme si vyříkali tento problém, tak zase brečel nad nespravedlností života. Co prý je těch 37 milionů se samopalem proti 750 mil v kauze PROMOPRO ... a oni teď zavřou jejich lidového třicetikorunového Boha.

Prý bude muset místo socanů volit komanče. Tak tedy nevím, o co ve skutečnosti těm "levičákům" jde! Náš stát jako stát právní rozhodně nevnímají. Je to pravda, anebo je to jen ozvěna Jiříkových ohnivých projevů?

Jejich prioritou je nejspíše stále ještě třídní boj, korupce až nakonec.

Pojmy právo, právní stát a korupce je po 22 letech svobody vnímán skutečně zvláštně.

S minimem nadsázky, můžeme s úlevou konstatovat, že: "Duo Paroubek - Rath byla nejspíše největší škodná v našich zemích od smrti Klementa Gotwalda". A jak to vypadá, mauzoleum nebude. Ani na Rudém náměstí, ani nad Letnou.

Potvrzuje to i sám Paroubek - po zatčení politika s 37 milióny vůbec nevidí důvod pro to, aby se Rath vzdal poslaneckého mandátu a imunity. Paroubkův korunní princ je se 37 milióny korun v hotovosti zatčen při korupci na státních zakázkách a bývalý prezidentský kandidát nevidí důvod pro odstoupení z mandátu poslance.

Ve výše uvedeném článku Jirku Paroubka pobuřuje mediální nadšení nad Rathovou vazbou. Vážený pane Jiří: Jak se z lesa volá, tak se do lesa ozývá! Jednoduchý zákon zachování energie - Rath byl největším řvounem ve 30Kč kampani ČSSD. Co jste si tenkrát vyslali "vzhůru", to se vám vrací.

Jak jsem popsal v minulém článku - Jiřík a David svým společenským bytím vytvořili a vyslali vzestupný proud "společenského vědomí". A ten se jim teď navrací - modifikovaný nebeskými zákony - jako sestupný proud kolektivního nevědomí. Ten vyvolává to, co vyvolává.

Rád bych p.Paroubkovi připoměl jeho předchůdce p.Zemana: "Jen blbec se spálí dvakrát o stejná kamna a ještě se u toho diví."

Pan Paroubek zatím může být ráth, že odezva ještě nedopadla na další oranžová zdravotnická esa Bendu a Palase. A případně znovu i na něj. Paroubkův výrok: .... že "má poslání od nějaké duchovní bytosti, možná i od té nejvyšší" dostatečně vypovídá o silách s kterými "laboroval" jeho tým.

Mimochodem - Rathův advokát prohlásil, že: "Policie a státní zastupitelství půl roku odposlouchávaly nějakou skupinu lidí, sledovaly, co dělají, cca 1 milion lidí - dokonce prý i tento jeho - advokátův - rozhovor s redaktorkou i-dnes ???!!!! ... Čím kdo zachází, tím také schází.

Problém Bárta je pochopitelně to samé. Ale pane Paroubku - byl jste dlouho jeden z nejvýraznějších hráčů české politiky. Jaký odkaz jste nám zanechali a co o vaší politice a skutečných záměrech vypovídají reakce voličů ČSSD?!

Tak se ptám, jestli by neměla smysl petice za zrušení poslanecké imunity! Naštěstí je současné vedení ČSSD dosti soudné.

Situace vypadá, jako by protikorupční útvar zatčením Davida Ratha odstartoval druhou etapu de-paroubkizace u socialistů.

ČSSD dala urychleně od bývalého středočeského hejtmana obratem ruce pryč. Skoro se zdá, že docela s chutí. Jako by se už dlouho děsila toho, co jí může Rath nadělit, a byla na to v základních obrysech připravená

Šéf ČSSD přiznává /s údivem nebo s úlevou?/, že David Rath vedl kraj absolutistickým způsobem. Zuzana Moravčíková, kterou středočeští sociální demokraté navrhují místo něj, prý patřila k nemnoha Rathovým oponentům.

Ať je to jakkoli - Rath je ve vyšetřovací vazbě po nejnádhernějším zásahu policie, jaký si jen můžeme představit. Levice je přinejmenším zaskočena. Mnohem víc, než jsem si dokázal představit.

Za korupčníky můžeme označit všechny - ať občany či politiky -

kteří se nedokážou nyní propracovat k radostnému očekávání změny k lepšímu.

Na třicetikorunovou nesystémovou demagogii dojel po volbách Paroubek a nyní nejspíše i její hlavní architekt a hlásná trouba - Rath. Namísto rozumných dorazů a např. kvartálních a ročních stropů těchto poplatků vzývali populismus po listopadu v českých zemích nevídaný.

Jak obrovským tunelem by skončilo jejich lobbystické tažení za jedinou zdravotní pojišťovnu se můžeme jen dohadovat. Ale s velikou jistotou můžeme říci, že bývalá ředitelka kladenské nemocnice jistě byla jedním z horkých kandidátů na její ředitelku.

Jeden z největších vyvolávačů marťanských sil stane před soudem. Mám za to, že zatčení Ratha nepřišlo jen tak.

Minulé volby měly dva taháky. Poplatky u lékaře a boj proti korupci.

Protagonisté obou táborů stojí před soudem. Pravdivost jejich volebních proklamací s nimi.

Tak jen můžeme doufat, že nás bude alespoň prvorepubliková spravedlnost objímat stále více a více.

P.S. Levicoví - paroubkovi - voliči viděli v Rathovi svého ne-třicetikorunového hřímajícího Boha. Bohužel ulpívání nejnižší vrstev - při vší úctě a respektu - je největší v celé společnosti. Nemají dostatečnou finanční svobodu a tak nemohou mít ani svobodu mysli a prožívání.

Bude jim chvíli trvat, než se přeorientují a akceptují nové skutečnosti .... pokud jim tam někdo nenarve něco jiného. Bohužel, tak věci fungují.

Podobné téma:

Zaorálkovi nic vysvětlovat nebudu, není můj šéf, říká hejtman Palas

Krajská zdravotní před očima policie předražuje nákupy

V základech krize - křesťanský sentiment

Co vypovídá psychopat Barták o Halíkovi a naší psychologii?

Socialismus, komunismus, nebe - bude něco z toho fungovat?

Jaký je rozdíl mezi křesťanstvím a marxismem? Nepodstatný?

Jsou džihád,fatva apod. k smíchu?Nikoli,likvidují neurotransmitery

Psychopat v rodině - co s tím může dělat soudce?

24 tisíc pacientů ročně zemře zbytečně- může za to Sysifos a Duka?

Církevní restituce - ano či ne? Církve - k čemu tady jsou?

Rampula-bude někdy ČSSD státotvornou a kvalifikovanou opozicí?

Láska, havlokreténi u moci a přiměřená obrana kolegy Matějky

Spravedlnost čeká, až se jí někdo ujme. ...

Homér místo PaeDrů a desatera - síla, naděje a prosperita

Krize západní psychiatrie aneb totální rozklad společnosti?

Hroby v obležení, ČSNS a historická paměť

Wu - Wei jako základ euroatlantické sociologie pro 21.století I.

Levice,pravice - co s odbory? Cha cha chááá! Už jsou doma .... I.

Vize nového právního řádu v ČR

Ústí nad Labem, 19.5.2012

Ing.Jan Rýznar

Autor: Jan Rýznar | sobota 19.5.2012 13:31 | karma článku: 27.39 | přečteno: 2113x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 41 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 21.73 | Přečteno: 502 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 13.85 | Přečteno: 179 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.08 | Přečteno: 283 | Diskuse
Počet článků 228 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1556
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA. V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...