Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BA

Bad Ass

1. 11. 2011 15:59
Buddha

bol veľký človek. Po toľkých stáročiach má stále pravdu

0 0
možnosti
P

pěnice

1. 11. 2011 9:31
Řekla bych, že toto se týká už nás všech

a měli bychom vyjít do ulic, pokud nám jen trochu záleží na našich dětech. Politici tam své potomky mít ebudou. Jen nám dávají najevo,že na nšich jim nezáleží ani trochu. Necháme si to líbit ?? Pak si to zasloužíme.

6 0
možnosti
P

pěnice

1. 11. 2011 9:27
hLAVNĚ SI PROSÍM PAMATUJME,

Která strana plodí tyto "geniální " ministry, kteří se zaslouží o to, aby naše školství " kleklo" definitivně. Pár hlupáků zdevastuje , co se dá a co bude stát miliardy, než se to napraví. Také se postarají o to, aby se některé školy vylidnily, protože já osobně bych do takové školy své děti nebo vnuky nikdy nedala. Tam se mají děti vzdělávat a ne dostat svrab, žloutenku nebo čelit šikaně.

3 0
možnosti
DC

Morningstar

1. 11. 2011 11:10
Re: hLAVNĚ SI PROSÍM PAMATUJME,

pokud vím tak se snahou za každou cenu vzdělávat všechny stejně jenom proboha aby se nezvýhodňovaly chytřejší děti začala ČSSD. Viz tažení proti osmiletým gymnáziím, přihlášky na pouze jednu střední školu a geinální státní maturity.

1 0
možnosti
E

ejááá

1. 11. 2011 8:42
Souhlasím

s Vámi. Kéž by Váš příspěvek četl i pan ministr a hlavně hodně dalších reformátorů školství! Oni by mysleli jinak, kdyby si pár týdnů zkusili učit ve třídě s 26 žáky, kde je několik žáků (dnes již třeba 6)s různými specifickými potřebami, pro které musíte vytvořit zvláštní a přesné individuální plány, 2 žáci s vyšším temperamentem,  další dvě děti velmi nadané, pro které také vytvoříte zvláštní plán vzdělávání ,a dál děti, které se chtějí v klidu něco naučit. O asistentovi pedagoga si může učitel nechat jenom zdát. Asistent žáka je placen rodinou, což si většina dnes dovolit ani nemůže, takže taky nic. Jinak se uvažuje bez praxe, jinak s praxí. !

1 0
možnosti

Ormir

1. 11. 2011 8:10
Je mi líto těch učitelek

Já jsem rád, že mám velké děti a nemusím řešit kam je dát, aby nebyli "obohacováni" nekulturou tohoto etnika. Jsem přesvědčen o tom, že skrytým úmyslem této vládnoucí pravicové smečky je, aby mohly vzniknout soukromé základní školy, kde by bohatí dávali své děti a děti nemajetných by byly odsouzeny trávit mládí s těmi temperamentními negramoty. [>-]Rv

3 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

1. 11. 2011 7:56
Tohle doufám do tý bakalářky nenapíšete

, pane Rýznare. Zeptejte se radši školitele, mohlo by to blbě dopadnout Rv

0 0
možnosti
RH

djelem

1. 11. 2011 7:52
Ještě detail: celý "materiál" schválila vláda jednohlasně..

Takže  to není ani tak o Dobešovi, jako o  všech členech vlády !!![>-]

0 0
možnosti
L8

Livrak 8

1. 11. 2011 7:58
Re: Ještě detail: celý

Skoro mi to tady už připadá jako systemetická a cílená likvidace inteligence a patriotů. Tohle už se nedá prostě.

0 0
možnosti
RH

djelem

1. 11. 2011 7:51
Přesné ! Naprostý souhlas !!!

Já bych ještě  cigány povinně posadil do sněmovny na všechna jednání  - poslanec - cigán - poslanec - cigán -......., i když by neměli hlasovací právo, ať se pěkně sžívají.  A každému do kanceláře samozřejmě  hned tři  deža, ať se od sebe navzájem  učí .......[>-]

0 0
možnosti
L8

Livrak 8

1. 11. 2011 7:06
Výborně

Já myslim že jste to trefil a vystihl naprosto přesně. Zvláště tyto dva body -

Podstata je v tom,že Romský temperament je natolik divoký, že Romský intelekt se vůbec nedostane ke slovu!  -  Specifikem soužití "bílých" dětí s romským etnikem je fakt, že nikoli gádžové pozvednou etický standart Romů.Ale "bílé" děti následují standart Romské mládeže.

2 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

1. 11. 2011 1:18
Nesouhlasím. Děti z chudých a průměrných rodin s Romy

do jedné třídy chodit mají. Musí vědět, co za život je v téhle společnosti čeká. Musí si poplakat nad mobilem, který jim ukradli při chvilce nepozornosti, musí zůstat o hladu, když jim snědí svačinu a musí být i biti, když se nenaučí utíkat a schovávat. To je ta správná škola života a ne blemcy, že Cikáni jsou obětí socialismu, že předtím jezdili vozem, koněm taženým, nádherně zdobeným. Pletli košíky a hráli na housle o svatbách. Konečně, kdo si odpustí dovolené na Havaji a auto za dva miliony, může děti dát do soukromé školy a tam mohou žít separovaně. naše rodina je částečně francouzkého původu a neteřka chtěla u nich vystudovat a to stálo sestru, sakra nějaké oběti. Je jasné, že ta chudina, která bude s Romy do třídy chodit, jednou o ničem rozhodovat nebude, ale záblesk inteligence se jim snad v hlavě zrodí a strany s Džamilou a Kocábem volit nebudou.

0 0
možnosti

Danny boy

1. 11. 2011 7:39
Re: Nesouhlasím. Děti z chudých a průměrných rodin s Romy

Inteligence je vrozená, to znamená, že každé dítě se s nějakou narodí. Dál se dá sice rozvíjet, ale jen s pomocí inteligentních rodičů. Žádné docházení do školy vám žádný záblesk inteligence v hlavě nezrodí. Nebo si snad myslíte, že pokud budete nutit mentálně retardované dítě s downovým syndromem nutit chodit do školy, tak se jeho stav zlepší?

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.