Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kuča

23. 11. 2011 19:31
Autore ...............!

:-)........Vy byste těžko spal, kdybyste se neotřel o Halíka, nebo Grygara. ty Vaše debilní vývody - co si tím kompenzujete? Rv

0 0
možnosti

Romčin

23. 11. 2011 15:18
Pane ing. Rýznare

Vaše láska k moudrosti a pravdě Vám dovolila urážet ty druhé. To je Váš světonázor- Havlokreténství. Přijde Vám to asi v životě normální, takže to použijete 3x, aby jste si ověřil co jste se naučil. Tam máte hranice svého ducha. Tímto blogem jste je přesně vyměřil. V urážkách je vyjádřen Váš pohled na svět.

1 0
možnosti

petrph

23. 11. 2011 13:24
jaká je prosím definice slova "retardovaný"?

Jestli si nějaká, byť  společenská věda, vytvoří mezi svými stoupenci díky konsenzu dostatečnou sumu vědomostí , a tuto sumu vzdělaností dostatečně obhájí i před jinými vědami a institucemi, tak že dokonce může založit vysokou školu, kde ty to vědomosti vyučuje - tak každý kdo tuto sumu vzdělaností obsáhne má právo obdržet diplom, že je v této (a nikoliv jiné)  vědě vysokoškolsky vzdělán..O tom že je retardovaný ani slovo...

0 0
možnosti

Z mechu a pazdeří

23. 11. 2011 13:17
Uráží mě, když nějaký primitiv slabého ducha tu píše o

havlokreténismu nebo uráží současného prezidenta. Takže milý Rýznare, já tu vidím leda rýznarokreténismus jednoho samolibého blba, kterého nebudu jmenovat. Jesli nechápete, tak o tom můžete taoisticky pomeditovat. Nemám rád Havla ani Halíka, ale uráží mě, když tu nějaký bezvýznamný primitiv uráží bývalého i současného prezidenta. A když se otírá nějaký blbeček o hodnoty naší křesťanské kultury.

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.