Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

certik_bertik

21. 1. 2012 13:21
vzpomeňte

si co psal Jaroslav Hašek. Morálka a etika je na straně toho, kdo dostal pořádně po tlamě

0 0
možnosti

petrik1960

21. 1. 2012 12:30
nebylo by lepší

luštit křížovky, dědo ?

0 0
možnosti

Stará kára

21. 1. 2012 11:11
Proč sem zavádíte slovník ožralých ve IV. cenové skupině?

0 0
možnosti

raz

21. 1. 2012 11:08
Článek má podivnou logiku

Např. V jednom odstavci polemizujete s názorem stavět dálnice výhradně soukromými firmami, včetně soukromého financování. A proto kladete otázku: Kdo bude hlídat zvlnění dálnice a kdo bude s nimi podepisovat smlouvy? A v další větě si sám odpovídáte: Kdo přeci - zkorumpovaný český úředník! Kde je logika? Na jedné straně zřejmě zastáváte názor, aby dálnice stavěly státní podniky, ale když nechcete aby vykonával stavební dozor a podepisoval smlouvy zkorumpovaný český úředník, tak kdo by to měl dělat? Aby to nebyl zkorumpovaný český úředník, tak by to musela dělat soukromá firma! Takže jak by to mělo vlastně se stavbou dálnic podle Vašeho názoru být?

P.S. Humanitní vědy nestály a nestojí na křesťanské filozofii, jak píšete ve svém curriculum vitae. Křesťanská filozofie je jen malým dílkem v širokém spektru humanitních věd sahajících svou historií hodně daleko do předkřesťanského období.

0 0
možnosti

Paeris Kiran

21. 1. 2012 10:32
...

Morálně etické standarty můžete mít jakékoli... ale to vám nepomůže když si budete muset koupit zemní plyn aby ste si zatopil a ten kdo ho těží nebude vaši měnu považovat za cenou...

Cena měny je určena jenom tím co si za ni lze koupit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.