Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

25. 1. 2012 16:02
Každý psychopat

má  nebo měl nějakou rodinu. Některá ho dokáže srovnat, jiná se rozpadne, což je pravděpodobnější. Odpouštět  psychopatovi  je nesmysl. Tím mu jen dáváte do ruky další zbraň. Ale pochybuji že za takové rodinné karamboly  může Duka či Halík.

1 0
možnosti
Q

quadro

25. 1. 2012 14:33
Ofenzivnim utokum treba ustoupit a ignorovat

temer vzdy je to mozny, pokud teda se nejedna o kriminalni zivly.. a jsou pripady, kdy muze byt i psychopt trochu uzitecny, treba v zamestnani.. kdyz si clovek pripusti, ze neni dokonaly a ze nemusi mit jenom porad pravdu, tak by se teoreticky mohl srovnat.

0 0
možnosti
D

dejwyd

25. 1. 2012 13:21
hezké názvosloví

Vážený autore, na tento článek jsem narazil dost náhodou a přečetl jsem si i o dlouhotrvajícím konfliktu ve Vaší rodině. Pomineme-li jaksi skutečnost, že se role psychopata a jeho oběti v obou těchto článcích poměrně tlučou, zaujal mne především nenávistný slovník ke katolickým myslitelům - morální kriplové, pánbíčkáři a kdovícoještě dalšího. Skoro to vypadá, že Vás v Běřkovicích přikurtoval sám Halík a injekci vpíchl Duka. Neberu Vám Vaše přesvědčení, který "učitel" Vám pomohl či nepomohl, ale i kdyby to byla nakrásně pravda, pohrdavé nactiutrhačné výrazivo Vás staví na piedestal "jediného neomylného" se srdcem těžce pochopitelné zloby - přesně v duchu Vámi uvedeného citátu v úvodu článku.

Kdybyste něco četl od pana Duky nebo Halíka, našel byste tam krom pozoruhodných diskusí teologického i psychologického charakteru také neobyčejnou pokoru a vědomí vlastní omylnosti.

Léčbě zdar

3 0
možnosti
H

honzahoff

25. 1. 2012 14:04
Re: hezké názvosloví

No, s tím vědomím vlastní omylnosti bych si u Halíka nebyl tak jistý :-/

0 0
možnosti
H

honzahoff

25. 1. 2012 12:46
Rýznar nezklame!

Kouknu na blog, vidím Rýznara. Tak začnu projíždět článek rychle očima, místo ,,Kde je Valdík´´ hraji hru ,,Kde je Halík´´. Nejsem jeho vyložený příznivec, ale stejně jsem zvědavý, s čím sexuální frustrát Rýznar přijde. Tak dneska ,,morální kripl´´, inu, to říká ten pravý ;-D A den je hned o trochu veselejší...

2 0
možnosti
H

honzahoff

25. 1. 2012 14:03
Re: Rýznar nezklame!

Vida, on tam byl dneska Halík (aspoň) dvakrát, ještě jako ,,katolický vědecký kleštěnec´´ ;-D

V jednom kostele v neděli zpívávám jakousi poutní píseň k sv. Jiljí se slovy ,,tam, kde cherub tvář svou halí´´, tak by se to možná dalo přetextovat na hymnu blog.idnes.cz, kde by zaznívalo ,,tak, kde Rýznar tvář svou Halík´´ ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.