Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

10. 2. 2012 11:06
sice to tak vypadá

ale zopakujme si to -banky už si musely většinu těch půjček Řecku odepsat a už vědí, že nedostanou zpátky ani pár procent. Teď už jde o víc ...

0 0
možnosti

Gašpo_3

10. 2. 2012 11:31
Re: sice to tak vypadá

Všimnite si jedného detailu. Merkézy sa snaží pretlačiť systém aby časť z pomoci šla do bánk priamo, úplne mimo Grécko. Že si banky museli niečo odpísať je síce fakt. Neurobili to ale ako matka Tereza, urobili to v záujme vlastnej existencie. Teraz budú do nich tlačené pomocou gréckeho bypassu ďaľšie peniaze.

Grécko je už na odpis. Až sa pretlačí potrebná suma do bánk, prestane byť pre Nemecko zaujímavé. Chudobné grécko nebude žiadny zákazník pre nemecký export, hlavne francúzske banky dostanú umelé peniaze, Grécko sa odkopne, politicky sa to nejak zdovodní.

Fajn, keby to bolo nejaké riešenie. Ale nie je. Dlhová nákaza nebola zastavená ako sa to snažil včera na ČT24 tvrdiť eurohujer Macháček z Respektu. Nemecko to ale bude držať pri živote za každú cenu. Ide o jeho export. Pádom eura by bol defakto zlikvidovaný, respektíve by Nemcom padla životná úroveň na reálnu mieru. To jest veľmi nízko.

1 0
možnosti

Halfunx

10. 2. 2012 8:43
něco na tom je

jsme tím globálním europanismem omámeni jako feťáci a dávky se mám pořád zvětšují. Jisté dávce se bohužel nevyhnul nikdo, jen někteří už další dávku odmítají. Prvním krokem (stejně jako u feťáka) je připustit si možnost, že možné žít i bez jednotné Evropy. Evropy direktivní a násilně (pod výhružkami) sjednocené.

0 0
možnosti

Jednoho krásného dne ...

10. 2. 2012 8:34
jen drobná technická

R.Sulík není německý poslanec, ale slovenský. jinak ten rozhovor je názornou ukázkou demagogie EU bolševiků. otevírá se mi kudla v kapse když tlachá ten Schulz

0 0
možnosti

jirka1965

10. 2. 2012 8:44
Re: jen drobná technická

Jinak o Sulíkovi se na Slovensku spekuluje jako o koaličním partnerovi Roberta Fica. Problém je v tom, že není úplně jasné, jestli se Sulíkova strana do slovenského parlamentu dostane. Podle pruzkumu je stejně jako několik jiných stran na hranici volitelnosti. Poslední pruzkum měsíc před volbami jí dával 6%. (Jen tak mimochodem - Fico má 42%/. Navíc na Slovensku řádí ta jejich Gorila a nikdo zatím neví, koho to úplně položí. Hodně špatně to vypadá s Radičovou a Dzurindou.

0 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

10. 2. 2012 8:12
Výborně napsáno pane kolego .....

R^

0 0
možnosti

kvasimodelka

10. 2. 2012 7:53
EU je k zachrane velkych firem a bohatych rodin,

ktere stoji jako sede eminence za tvorbou zakonu, ktere jim vyhovuji.

Takze EU je nutne zachovat, protoze lide jsou ovce, ktere potrebuji pastyre.

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.