Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Johny__S

20. 2. 2012 16:48
Vidím, že autorovy

články jsou stále zmatenější. Jediné, co z nich lze vyčíst, je hluboká nenávist ke katolické církvi. Jinak plete páté přes deváté a vrší útoky na katolickou církev bez ladu a skladu a vzájemné provázanosti. Musí to být smutný člověk, jestliže je prakticky každý den schopen vyprodukovat tolik zášti...

3 0
možnosti

Albert.Pes

20. 2. 2012 10:58
"Jsem elektroinženýr..."

Stačí tohle a je mi to jasné (nic proti elektroinženýrům). Mimochodem - už v tom záhlaví máte hrubku ("...když MĚ bude někdo ohrožovat rodinu...") a celý následující text je výplodem skutečně úžasné mysli. Jo, jsem magistr.

0 0
možnosti

iacobau

20. 2. 2012 9:22
Je-li mezi diskutujícími psychiatr,

prosím o to, zda by nedoporučil pomoc tomuto pánovi. Myslím to vážně, je mi ho líto a zasloužil by si pomoc.

4 0
možnosti

Martin Kavka

20. 2. 2012 9:37
Re: Je-li mezi diskutujícími psychiatr,

Ondřeji. Podívejte se na diskuzi pod předchozím článkem :-)

0 0
možnosti

lost

20. 2. 2012 9:14
Halík se věnuje akademické obci

zdá se mi tedy logické míti ve znaku mudrce odkudkoliv a bigotní slepice nechť pracují s tím co umějí, nechť čekají na košér poselství z vesmíru, třeba se dočkají :-)

2 0
možnosti

pesimistafurt

20. 2. 2012 9:06
Njehorší jsou fanatici,

kterým hrkne v bedně a ze dne na den změní znaménka; v šesté tříde jsem takového znal; z bohoslovce se stal do rána ředitelem naší školy v neděli stál před kostelem (aby asi nepřišel o mši) a zapisoval si ty, co na ní šli - adepty na dvojku z chování; i to je boj s tmářstvím!

5 0
možnosti

Martin Kavka

20. 2. 2012 8:55
Z pravoslavného Řecka????????????

Promiňte autore přišli z východní části říše Římské. Byli součástí stejné církve jako papež, takže co to pořád melete?

3 0
možnosti

Michal007

20. 2. 2012 12:08
Re: Z pravoslavného Řecka????????????

Navíc Rostislav dal napřed žádost o misionáře do Říma, až po nadčasové odpovědi "Nejsou lidi" se obrátil na Konstantinopol.

Tip pro autora: Halík používá pro patera Koniáše titul "Můj slavný předchůdce". Pro někoho, kdo nerozumí ironii, je to vynikající materiál. ;-D

Rýznar se diví, že mu přeřadili jeden článek do soukromých, ale redakce je ještě dost shovívavá. Používat stejný slovník třeba o jisté minoritě, smažou články úplně a brzy nejspíš zablokují autora. V diskuzi by se tímto slovníkem člověk za chvíli vybodoval.

0 0
možnosti

dejwyd

20. 2. 2012 8:52
autorovy prameny

slůvko k pramenům.

1. odkazy na sebe sama :-). Že je něco pravdivější jen proto, že jsem to sám dřív řekl, o této logice si udělejte úsudek sami.

2. stránky vendee.cz. Jde již o stránky, které ukončily činnost. Jde o sdružení katolíků, kteří se v mnohém považují za příznivce Kněžského bratrstva sv. Pia X., což sami o sobě říkají v úvodu stránek, co je zmíněné bratrsvo lze nalézt různě. Vztah tohot bratrstva k římskokatolické církvi je kontroverzní, názor si můžete udělat sami. Tento kontroverzní vztah autor cudně opomíjí

3. schválně si přečtěte i tu odpověď Pražského arcibiskupství na otázku, kteroužto na rozdíl od otázky ale autor necituje. Pochopíte, proč se mu nehodí ji citovat

joo,práce se zdroji informací,když se to probíralo na VŠ, kterou dle svých slov vystudoval, tak asi chyběl Rv

4 0
možnosti

Vlad IV

20. 2. 2012 14:29
Re: autorovy prameny

Vztah FSSPX je kontroverzní? 8-o

Není to spíš tím,že kontroverzní je vztah většiny hiearchie k učení Církve? K tomu co Církev vždy učila?

1 0
možnosti

dejwyd

20. 2. 2012 8:33
Halík, Cyril a Metoděj

Že je Halík Váš osobní démon, ďábel, co Vam způsobil asi vše zlé, to už víme. Nemohl byste toho tedy nechat ?

Cyril a Metoděj nemohli býti členy pravoslavné církve, neboť ta vznikla až Velkých schizmatem a ten nastal až trochu později.

Ale poradím Vám: ještě mohli být tito slovanští věrozvěstové mormoni, protože ti bezostyšně křtí nejen retrospektivně, ale i mrtvé, neboť jejich duše se mohou "samy rozhodnout", zdali křest přijmou. Takže co například, čistě rekreačně, zablábilit něco na toto téma ? :-)

4 0
možnosti

Vrah

20. 2. 2012 11:47
Re: Halík, Cyril a Metoděj

Mormoni křtí mrtvé? Pokud je mi známo, tak SE křtí ZA mrtvé – podle Pavlových slov(*), jejichž význam je ale zahalen otázkou; myslím, že tenhle citát dnes nikdo neumí uspokojivě vysvětlit.

------

(*) „Jaký by jinak mělo smysl to, že se někteří dávají křtít za mrtvé? Jestliže mrtví vůbec nevstanou, proč se za ně dávají křtít?“ (1Kor 15,29)

0 0
možnosti

František Bystřický

20. 2. 2012 8:18
..

Vy jste opravdu nemocný člověk. A to vám říkám jako nevěříci. Řiďte se radou, kterou jsem vám dal v diskuzi pod vašim minulým článkem..

7 0
možnosti

lost

20. 2. 2012 9:20
Re: ..

zajímavý typ středoevropské inženýrské umanutosti, obvykle zaměňovaný za autenticitu a identitu, jen ho nechte ať píše:-)

2 0
možnosti

20. 2. 2012 7:49
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.