Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

12. 3. 2012 8:11
tak ono jenom o senu to nebylo

i když právě agrární strana   v první republice proslula mnoha korupčními skandály, dyž nemohlo jít o seno,tak o mlíko  nebo o líh. Ale spíše jsme přejali vojenský model našeho největšího spojence a očekávaného spasitele, Francie,která svou vojenskou strategii i proti Německu postavila právě na obranných pevnostech na Maginotově linii.

Jinak samozřejmě máte pravdu.To co je v osobním životě  nezbytné a to co v politice   chybí, je osobní zodpovědnost.,nejen za sebe,ale i za ty, kteří na člověku závisí.Nádherným příkladem je scéna z filmu Monthy Python "Smysl života", ve které otec početné rodiny jí sděluje, že nemá peníze,takže musí odvést děti do vědeckého ústavu na pokusy. Děti se ho pokoušejí ještě zviklat,nabízejí mu různé řešení,ale co naplat otec má přísné zásady, a radši se vzdát svých dětí,než je porušit. Ale co snad v černém humoru Monthy Python může někoho rozesmát svou absurditou, je pro politiky naprosto běžný způsob uvažování,a mnohokrát jsme se ho od nich dočkali..

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.