Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bofums

24. 4. 2012 9:32
Zlaté časy mají někteří kapitalisté!

Jak se tak dívám / času mám jako důchodce přece jen trochu víc/ na některé naše kapitalistické

podnikatele, nezdá se mi, že by bylo nejhůř ! Přemýšlím, kdy se vůbec mají čas věnovat svému pod-

niku,když zde neustále ve dne i v noci zásobují svými " myšlenkami" své věrné nohsledy ?

K.Peake- " zrádkyně navždy ?" Čas ukáže, do jaké míry je odstavení odsouzeného / nepravomocně/

korupčníka Bárty a jeho figurky Johna kladem či záporem české " politiky "

0 0
možnosti

JaromírP.

24. 4. 2012 9:43
Re: Zlaté časy mají někteří kapitalisté!

No jo, někteří kapitalisté mají zlaté časy!

0 0
možnosti

mamsrb

24. 4. 2012 9:05
Vy s nimi sedíte ve vládě nebo parlamentu autore?

"Působení Bárty a Johna bylo však naprosto nevěrohodné a nevypočitatelné" Tuto informaci máte odkud? Z Dvořákovy ČT nebo z Kmentovy Lžidnes? Kdo byl první kdo se snažil dehonestovat svého politického protivníka? Pravda, byla to Bártova chyba, že si vzal do strany komunistu a policajta Humla nebo kreatury jako Kočí a Škárka. To co nám politici předvedli v Čunkiádě se jen opakuje v Bártyádě a Peak není žádná spasitelka, ale jen užitečná oslice.

0 0
možnosti

VLAKR

24. 4. 2012 9:29
Re: Vy s nimi sedíte ve vládě nebo parlamentu autore?

Jen tak mimochodem, Škárka byl ve VV dávno před Bártou, dokonce byl několik let jejich předsedou.

0 0
možnosti

JaromírP.

24. 4. 2012 9:03
Vít Bárta

Byl všemi médii démonizován, když zkomplikoval život někteým kmotrům spolupracujícími s ODS a TOP09.

Nečas s Kalouskem na Bártu spustili doslova štvanici a oni vždy vyhrožovali pádem vlády, pokud Bárta nepřistoupí na jejich požadavky. Pak se pokusili rozvrátit VV zevnitř. Nejdříve Škárka s Kočí, Humlem a nyní Karolína Peake. I když má K. Peake kultivované vystupování, přece jen zrada je zrada. A navíc svých přátel, vždyť byla V. Bártovi a K. Klasnové za svědka na svatbě. A jak tato situace dopadne zatím nikdo neví. Může se stát, že těch 8 poslanců s K. Peake je málo a Nečas se potom domluví s Bártou. Vyloučené v této situaci není vůbec nic. A Karolíně Peake zůstane navždy nálepka zrádkyně.

0 0
možnosti

pesimistafurt

24. 4. 2012 8:57
nestačím se divit:

první stránka dnešní MFD: opory vlády č. 102 a 103 řeší policie; a kabaret začne znovu; z článku na str 3 vyplývá, že Peak byla hloupá husa, která neletěla svému česko-čínskému manželu a rozvrátila VV; tož tak, autore!

0 0
možnosti

VLAKR

24. 4. 2012 8:30
Ano, ..... ale.

Souhlasím s vámi, že krok Karoliny Peak byl odvážný a poctivý! R^ Těžko mohla před věřejností obhajovat nevyzpytatelná rozhodnutí grémia VV inspirovaná takovými Jarolímy, Bárty a Johny, kterým ona sama přestávala rozumět. K ní se připojila ta racionálnější část poslanců VV. Kdyby jí šlo jen o svoje poslanecké koryto, tak by se hezky držela zpátky a nic neriskovala. 

Jen nevěřím tomu, že je kolem ní 10 spolehlivých poslanců VV. Těch spolehlivých bude spolu s ní tak 7. Takže vláda bude disponovat tak asi 100 spolehlivých poslanců a pak tu bude několik váhajících poslanců, kteří ji budou ochotni podpořit v jednotlivých případech (ovšem nejspíše za splnění jistých podmínek !!!). Situace se se až příliš začíná podobat situaci bývalého premiéra Topolánka, kdy třeba odstoupivší poslankyně SZ Zubová a Jakubková se před důležitými hlasováními dožadovaly přímých osobních jednání s premiérem.

0 0
možnosti

mirni

24. 4. 2012 8:22
bylo by to vsechno mozna fajn KDYBY:

80% naroda tuto vladu nechtelo -- a to Peak   nePeak  ...   a potom  mne prekvapuje, ze tady hajite a delate hrdinku z pani ktera se snazila proniknout do politiky pres ODS, kdyz videla ze to nepujde presla do VV protoze ty mely rychly nastup do PS,  celou dobu podporovala Bartu a VVcka ..ale jakmile se objevila slova o tom, ze by mela podat demisi .. tak dostala sileny strach ze by o ten post mohla prijit a tak rychle ukoncila spojenectvi s VVcky aby ji nemohly odvolat, aby ji pripadne za jeji neuposlechnuti vykonne rady VV nestihlo vylouceni ze strany cimz by prisla o jeji vladni post!  Tohle neni pane hrdinstvi, to je vykalkulovana vycuranost  nic vic! Ona pani prohlasila ze kdyby ji to vsechno nevyslo tak ze si udela treti miminko ...co reknete na takove mysleni? ... dobre jsem videl jak pri jednanich ve snemovne tato pani si pise smsky a bavi se celkem dobre,,, to je celkem lehky vydelek takhle si vegetit a jeste dostavat sto litru ... taky by se mi to libilo ..

1 0
možnosti

ende nakope navstevaka

24. 4. 2012 8:13
Jde jí akorát o koryto

nic víc nic míň !:-P

0 0
možnosti

aroneček

24. 4. 2012 8:01
Autore,autore,co to tu píšete o nějaké krásné Karolíně?

Pro mne a mxslím si,že pro většinu lidí je Peak asertivní karíéristka,která je schopna zradit i nejlepší přátele.Je opravdu nebezpečná a neskonale falešná.To,co udělala je podraz,který by si měli voliči pamatovat.

3 0
možnosti

syslus moribunus

24. 4. 2012 8:00
Darmožrouti a darmošlapové

a je jedno jesli mají název VV nebo Twin PEAKs . Je to celé zprzněné jako ta skladba primo victoria které je od Sabatonu http://www.youtube.com/watch?v=MW8jZbZAeXw

0 0
možnosti

petrph

24. 4. 2012 7:51
jak to že je najednou pro Kalouska

"Působení Bárty a Johna naprosto nevěrohodné a nevypočitatelné  a ."s něčím takovým se nedá spolupracovat ",když mu, pod jejich taktovkou poslanci Věci Veřejných odhlasovali všechny zákony které si přál.A to dokonce i potom, kdy Bártu a Johna vyřadil z vlády?

A teď si představte kdyby Bárta a John byli skutečně naprosto věrohodní a čitelní a splnili ve vládě to co voličům splnili. Že by byli důsledně proti korupci a požadovali skutečné(zdůrazňuji skutečné)vyšetření případů nejen pánů Bartáka, Drobila,Vondry a dalších,ale i třeba pana Kalouska.Kdyby skutečně Věci veřejné byly, jak dite středopravicová strana schopná komunikovat jak s vládou tak i s koalicí a podle toho i přistupovat v hlasování k jednotlivým zákonům (nikoli nyní, ale už od roku 2010).To by asi pan Kalousek nerozdejchal...

A, v zájmu jeho srdíčka doufejme že toto neudělá ani nová platforma paní Peake,která bude za teplá místečka v parlamentu dále hlasovat jednohlasně s koalicí dle Kalouskových představ a jinak držet...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS