Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Maura Irena

29. 8. 2012 17:18
Pane Rýznare, dobrý den

přečetla jsem si se zájmem vaše názory, ale s jedním nesouhlasím. Naše země neprožívá postkřesťanské období, ale předkřesťanské. Zatím do vlaku dobrovolně nenaskočila. Ono to vypadá totiž to křesťanské období jinak, než jak se kdy milé Evropě zdálo. Jinak, bohužel, etika se odvíjí od každého jedince, nikoliv z nějakých systémů a v Česku jsou lidé tací, jací jsou, změnit se nehodlají, podívejte se na diskuse, jak se chovají, tak holt, půjdeme z hrušky dolů. Jen někteří jedinci prostě půjdou proti proudu. Když se tak Češi rozhodli, tak to prostě bude vypadat do budoucna. Zajímavý článek :-)

0 0
možnosti

Ghost Dog

29. 8. 2012 13:34
Bártu mám u zadele ..

.. jen nemohu souhlasit s větou, nebo slovním spojením "soudem prokázaný úplatek" .. pokud tedy je každá půjčka úplatkem, pak všechny bankovní domy uplácejí své klienty .. že je pak odrbou o vysoké úroky je jiná věc ..

.. já bych to formuloval jinak, půjčky soudem označené za úplatek .. a nic na tom nemění ani prohlášení notorické lhářky Kočí a podvodníka Škárky ..

.. a chtěl bych se zeptat "lahaba", koho to ten satan Bárta vlastně okradl? ...

.. ve VV to nemohlo ani jinak dopadnout, strana bez ideí není strana, ale jen nesourodý shluk lidí, směřující k podivným cílům ...

0 0
možnosti

lahab

29. 8. 2012 11:13
Když on Bárta si to Masarykovo moto trošku upravil.

Nově to zní "Nebát se je okrást"

0 0
možnosti

fidel

29. 8. 2012 8:34
to ÚS nemůže posvětit ..

..podle takového výkaldu, když si na půdě parlamentu domluví dva poslanci vraždu a dokonají jí v parku za snemovnou, tak to by také pokrýval  tento zvláštní pohled na zákon ?

...........  ne, tak to není  ..........;-)

1 0
možnosti

ellukas

29. 8. 2012 8:59
Re: to ÚS nemůže posvětit ..

Král určuje, co je zločin a co ne. Někdo zkrátka může mít povolení zabíjet. Ne že bych byl pro. Ale výše uvedený pohled je přípustný.

1 0
možnosti

petrph

29. 8. 2012 8:07
Ale nikoliv nevinný, ale nemůže být za toto odsouzen

Což je trošičku rozdíl. Smutné je na tom že pokud má pravdu /a potvrdí to třeba Ústavní soud), tak máme neschopnou policii, neschopné státní zastupitelství, neschopný parlament který hlasoval o jeho vydání, neschopný soud prvního stupně který už ho odsoudil, že to nevzaly v ´´úvahu už při svém projednávání. Vlastně, co bych se zlobil, ony všechny ty instituce naprosto vypatlané jsou

0 0
možnosti

nespavec

29. 8. 2012 8:26
Re: Ale nikoliv nevinný, ale nemůže být za toto odsouzen

I když je to nepochopitelné, tak pokud p.Bártu osvobodí tak nám Ústavní soud vlastně řekne že korupce a podplácení je možné POUZE V POSLANECKÉ SNĚMOVNĚ. Hnus!!!!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.