Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snad jste chtěl říci: že se zvýšil věk dožití: Po pádu železné opony se za deset let zvedl věkový průměr pobyvatel ČR o šest let.

To, že se zvedl věkový průměr není nijak potěšující zpráva, můžete přemýšlet., proč? Třeba proto, že se rodí méně novorozeňat.

1 1
možnosti

Výrazně se zvedl i průměrný věk dožití.

0 0
možnosti

Máte smůlu, být komunistou je stejně přirozené jako dýchat čistý vzduch podle svých schopností a potřeb. Komunismus se rodí s každým nadechnutím dosud všestranně nerozvinutých jedinců. Jak by měl vypadat ten všestranně rozvinutý jedinec, necháme na budoucnostim ale vskutku nelze říci, že se bude mít lépe, když bude muset za čistý vzduch platit. To bylo ostatně pěkně ukázáno v některých scifi filmech.

Neexistuje žádný důvod pro to, aby se tento způsob uspokojování potřeb nerozšířil na potřeby výživy, ošacení, bydlení a kultury.

3 7
možnosti
FV

;-D;-D;-DR^ Výborný vtip R^ ;-D;-D;-D

Díky, že jste mne takhle po ránu rozesmál ;-D

4 3
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.