Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V96i38l11e92m 65M61u55c79h93a

14. 12. 2012 7:42

Propagace a snění o pravdě a lásce rozhodně nestačí. Prez V.Havel byl více filozof pro zahraničí a snílek.a ne politik. Kam takové snění vede vidíme po 23 letech, Rozhodně jsme mohli být dál. Další prošustrovaná léta už od vstupu "bratrských vojsk zrady Husáka Pražského jara.A bohužel už mi jich mnoho nezbývá!

1 0
možnosti
SB

Nesouhlasím s Vámi tak úplně na sto procent. Myslím, že i kdybychom byli v roce 1989 šli cestou pravdoreality a nikoli pravdolásky, o moc lépe by to tady nefungovalo. Problémem je totiž to, že dění u nás je mnohem více ovlivňováno tím, co se děje v EU, než námi samotnými. A celá EU je pravdoláskařská (proto si tolik váží Havla a nemá ráda Klause, který nazývá věci pravými jmény, neboli jak říkají Italové, nazývá chléb chlebem a víno vínem. NIcméně o trochu lépe by to tady vypadalo, i když ne o moc, a  navíc bychom mohli být hrdí, že alespoň to nazývání věcí pravými jmény nám jde.

2 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.