Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V. Klaus někde deklaroval, že v politice končí?

0 0
možnosti

Klaus má kromě rozbití EU splněno. Ještě potřebuje státní vyznamenání - to mu udělí Zeman.

0 0
možnosti

Slyšel jsem i takový názor, že jak Miloš Zeman i Václav Klaus pocházejí ze stejné prognostické líhně a že vždycky byli MOC DOBŘÍ KÁMOŠI !!! ;-)... a tak prý si po listopadové revoluci řekli, že využijí příležitosti a nebudou státi stranou... i dohodli se, že si rozdělí svá působení v politice zhruba takto:

"Hele, Miloši, já odborník, ty odborník - tak já budu za ekonoma jako pravičák, tak jestli chceš, ty buď za odborníka zas jako levičák ... a budem se mít oba dobře!" R^ ;-D ;-)

2 0
možnosti

Původně jsem chtěl volit Zemana, ale čím dál víc uvažuji tak, že jako existují pravicové s.v.i.n.ě, tak jsou i levicové s.v.i.n.ě ... a je lepší vsadit na ty OSOBNOSTI, kteří opravdu ví, co je MORÁLKA (bez ohledu na to, zda se hlási k pravici či k levici), než na ty šmejdy, kteří lidem (= voličům) nakecají cokoli a za zády (a někdy i drze do očí) se nám chechtají...  :-/ ... co už taky jinak ... že?

2 0
možnosti

právě že ví. To o špinavých penězích je pitomost, Klaus to nikdy neřekl, proto to taky nikde nenajdete. On totiž řekl něco úplně jiného, ale pokud se to, co řekl, vhodně upraví, část se vynechá a zbytek přeskládá, pak máte tady ten známý blábol. Tohle je typická demagogie, která se vžila. Jak pravil tatíček Goebbels, 100x opakovaná lež se stává pravdou

1 2
možnosti
Foto

J34a34n 23R78ý58z94n51a89r

14. 1. 2013 11:23

Klaus výrok o tom že nezná špinavé peníze mnohokráte opakoval v televizi ještě jako ministr financí. Tak že na jeho pravosti trvám.

...

Ty debaty tenkrát byly o daňových únicích za LTO. Takže jako ministr financí a následně předseda vlády má plnou zodpovědnost. V podstatě vina padá na celou ODS. LTO vlastně nastartovaly ohromné zdroje špinavých peněz pro určitou skupini lidí.

...

O jakém přeskládání tedy mluvíte p. Parale?

0 1
možnosti

Jedinou smysluplnou privatizaci provedla Pithartova vláda, a to v Mladé Boleslavi.

Zbytek byl už jen totální krach a bratříčkování s veksláky, "podnikateli" s vyučním listem

a tuneláři. Dnes můžeme jen zvolat : "Císař je nahý !". Zloději opěvovaný Klaus je

největším škůdcem českého národa.

3 1
možnosti

P.P.a 

agitku kolem V.H.

 bych tolik nevyzdvihoval. Jestliže máte na mysli tu Škoda auto a.s. tak to provedii K. Dyba a J. Stráský. Jste poctivý MUDr, nebo intelektuální mudrc. Nesnižujte se ke komisnímu třídnímu formátu znalce proletariátu. Mimochodem jste podnikatel nebo zaměstnanec?

0 0
možnosti

Klasika...

Máte nějaký odkaz na to rčení o těch černých penězích?V

2 1
možnosti

Vždyt on chce kritizovat a ani neví co ten Václav říkalRv Když tak-špinavé peníze

1 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.