Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D Typický Rýznar.

2 1
možnosti

jako by "flanďáci" něco ovlivňovali ... myslíte, že psychologové nebo školství dá na jejich názor ? Nějak co celkově nedává smysl... ale chápu, že máte potřebu hledat vyníka, aby jste se s tím vyrovnala.

2 0
možnosti

"viníka" ... samozřejmě ;-)

0 0
možnosti
Foto

Já jenom k té trávě. Změněný stav vědomí je při léčení nežádoucím účinkem. V žádném případě není zhulenost to co léčí. Třeba konkrétně u parkinsona se nemocným podávají odrůdy šlechtěné na vysoký obsah CBD a nízký obsah THC. CBD má právě ony sedativní a analgetické účinky, které jsou žádoucí pro nemocné. Jo a pro pána co psal dole o kloubech, tak na ty ne trávu, ale mast z kořene kostivalu. Ona tráva ja úžasná bylina, ale rozhodně né univerzální.

5 0
možnosti
Foto

Pochopitelně je "kytka" také bylina. Zhulenost je silně nežádoucí forma změměného stavu vědomí všeobecně.

....

Kde je hranice změněného a normálního stavu vědomí?

.....

Podle konceptu psychosomatické medicíny řekněme určitý stres psychický vyvolá určitý stres na úrovni orgánu. Pak je docela jedno, zda uvolnění proběhne přez změněný stav vědomí - stres psychický přestaneme vnímat jako stres. Anebo přez fyziologickou podporu orgánu účinnou látkou byliny.

....Primárním faktorem však je "stres" na úrovni psyché. Pokud zůstane musíme očekávat remisi problému.

0 1
možnosti
Foto

Poslal jsem Vám karmu za radostnou fotku (na níž se mé osobní zaujetí narozdíl od politiky  s věkem přesouvá zprava doleva).

3 0
možnosti
Foto

Díky. Radosti v životě není nikdy dostatek :-)

0 0
možnosti

Teda, je to možné? Ono se to dostalo do zaujálů 8-o;-D

3 0
možnosti

Pane Rýznare, raději se držte své profese a nemontujte se do věcí, kterým nerozumíte. Hlavně si odpusťte vaše agresivní výpady. To je můj názor. Pokud ovšem  myslíte, že vy máte právo na svůj názor, tak neupírejte druhým jejich právo na totéž a nikoho rozhodně nekopejte.

5 1
možnosti
Foto

J83a97n 89R48ý52z87n16a20r

13. 2. 2013 21:42

Kdo seje vítr, sklidí bouři. Nemám sebemenší důvod šetřit kohokoli z okolí Grygara, Duky, Halíka, Kodeta, Kašparů a spol.

.....

Tak jako existuje paragraf o zneužití pravomoci veřejného činitele, existuje i zneužití funkce duchovního, kardinála, papeže.

....

Těmto věcem rozumím víc, než jste schopna pochopit - při vší úctě.

1 3
možnosti
Foto

Bludař nemůže psát nic jiného, než bludy.

5 4
možnosti
Foto

J20a34n 93R18ý10z37n55a31r

13. 2. 2013 21:44

:-)! Raději budu bludař, než dogmatik. Dogmatik zůstane mimo do nejdelší smrti. Hledající bludař tu pravdu může klidně nalézt.

....

A navíc -v Čechách vždy byli bludaři váženější než katolíci.

2 2
možnosti

Asi hulíte dobrej matroš ;-)

6 2
možnosti
Foto

J61a39n 27R13ý57z35n13a27r

13. 2. 2013 22:29

Hulit dobrý matroš nestačí. Důležité je zachovat všímavost a pozici pozorovatele. To se asi huličům nepovede ;-).

2 1
možnosti
Foto

aniž bych komentoval článek jako takový uvedu....mám v cyklotýmu chlapa....věčně laborujícího s koleny....na radu ponořil marihuanu do alpy a tím to si postižené klouby mazal...výsledek prý byl skoro dokonalý....když marihuanu namočil do slivovice....stal se výsledek dokonalým.:-)

5 0
možnosti

neměl jsem již mnoho let chřipku ani anginu.Mařka ve slivovici nemá chybu. Ale slivovice v našich krajích není !!!! ale i calvados je dobré.

2 0
možnosti

To co napíšu myslím v dobrém. Měl by jste se nechat vyšetřit. Nejste třeba přepracován?

7 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.