Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzletné. Chcete nám tu po včerejšku ukázat, že umíte i něco jiného, než jen plivat? Anebo plivat vznosně zaobaleně. Mám pocit, že vás ten Anděl zření svým uhlíkem musel trochu pochroumat. Jinak se omlouvám, jestli jsem se vás včera nějak dotkla. Když zveřejňujete podobné výplody, jako ten včerejší, prostě s tím musíte počítat. Přeji hezkou neděli, ode mne už budete mít pokoj. Nehodlám dál diskutovat pod vašimi blogy, ani už je, v rámci udržitelného duševního zdraví nebudu číst. Krom příjemné neděle přeji také, aby to prozření už konečně dorazilo. Má nějak dlouhodobě zpoždění. Mějte se.

4 1
možnosti
Foto

Za včerejší diskuzi děkuji - je to tak jak píšete. S negativní reakcí se dá počítat. Vaše byla vyjádřena pohodově.

      Rozhodně nemám v úmyslu plivat. Na druhou stranu to zase vidím jinak než vy.

      Asi takto - včera jste zmínila Čtyři dohody. Já vidím dogmatizované křesťanství přinejlepším jako obrovskou tabuizovanou domněnku. Věřící pak jako někoho, kdo v té domněnce žije a o ostatních automaticky předpokládá, že ji budou sdílet s ním.

       A reakce věřících no to, že s nimi nejsem ochoten sdílet úctu k jejich domněnce - kterou oni však považují za naprosto zásadní - je docela roztodivná.

       Na svoji omluvu mohu jen konstatovat, že moji velice blízcí příbuzní si svým katolictvím zdůvodňují a obhajují postoje a reakce které raději nebudu veřejně komentovat.

       Takže se docela těším, na okamžik, kdy už budu moci považovat křesťanství za nehodné pozornosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.