Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... opravdu si myslíte, že je úroveň inteligence tak těsně spojena s rozeznáváním rozdílu mezi vojsky VS a NATO ???

6 3
možnosti
Foto

Zrovna tak je úroveň inteligence spojena se schopností rozlišit svobodu a demokracii od sovětské totality.

A podívejte se, kolika komentátorům i blogerům to stále dělá potíže.

3 0
možnosti
JC

Takto úderný nadpis přivádí čtenáře bezděčně k pochybnostem ...

0 1
možnosti
Foto

Proč bezděčně. Stačí si přečíst autorovo ,,CV". Např. čím se i mimo jiné zabývá, že8-o;-)

0 1
možnosti

"Stalo se tak bez vědomí prezidenta republiky, předsedy Národního shromáždění, předsedy vlády i prvního tajemníka ÚV KSČ a těchto orgánů".

A právě toto byla lež, ne sice vyslovná, ale z hlediska širšího kontextu.  Když už niv c jiného, tak všichni ti akteři podepsali v Bratislavě komuniké, které schválilo tzv. Brežněvovu doktrínu omezené suverenity, kde dali tomu Brežněvovi mandát.. A navíc soudruh Dubček dal Brežněvovi volnou ruku, na což mu Brežněv sdělil, že to využije. Takže Dubček dobře věděl, jak vysoké jsou sázky.

0 3
možnosti
Foto

Snad jen, že autorův článek o tomto není;-)Je toliko o tom, jak lze manipulativně využívat ,,bolavých" témat pro jiné účely. Ergo s odvoláním se na vlastní autorovu inteligenci!

1 1
možnosti
Foto

Bylo mně dvaadvacet pryč. A chtěli mě večer u ,,Thákurovky" zastřelit! Jenže o tom tento článek není, že8-o Co mě se týká, nejsem voličem ANO, ale to není důležité:-)

O tomto to je -viz. autorův závěr článku:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ano naprosto vypatlaný a to tím víc, že je zároveň ministrem obrany....

Ministrem v současné vládě za ANO.Co to vypovídá o případných budoucích voličích ANO?  No  comment ......

P.S.   Inteligenci je možno definovat jako schopnost vzít v úvahu všechna dostupná fakta a na jejich základě jednat či vynášet soudy.

0 0
možnosti
Foto

no co, zavzpomínat si můžeme:-)

1 0
možnosti
Foto

bylo mi třináct...ráno mě vzbudil otec se slzami v očích se slovy....vstávej, přepadli nás Rusové...po celou dobu jejich dočasného pobytu jsem to jinak nechápal.

2 0
možnosti
LN

..mně bylo..stejně jako autorovi.....když odtáhli bylo mi 30.....to nejde vymazat....

2 0
možnosti
Foto

Jak moc je ukázkou inteligence schopnost ,,zpracovat" či prezentovat ,,čísi" ta či ona tvrzení za ,,nějakým" cílem?8-o:-/;-)

1 0
možnosti
MC

Slova prvního generálního tajemníka Hastingse Ismaye bylo úkolem NATO „udržet Ameriku v Evropě, Rusko mimo západní Evropu a Německo při zemi" jsou dodnes aktuální a Amerika je pro Česko jedinou jistotou a stálicí, které lze důvěřovat.

2 1
možnosti
VK

K následující vaší poznámce...Můžete si o mě myslet cokoli, ale pokud někdo tvrdí, že pobyt vojsk Varšavské smlouvy v ČSSR v letech 1968 - 1992 je fakticky stejný jako případný pobyt nečeských vojsk NATO na našem území tak je naprosto vypatlaný.... mohu dodat opětovně jen tolik ,že ministr obrany nic takového neřekl a z jeho rozhovoru to ani nevyplývá.

5 1
možnosti
LN

..no..za ..sebe bych řekl...že bych to tam i vysledoval....

..."stálý pobyt jednotek je pro určitou nezanedbatelnou část našeho obyvatelstva z jistých historických důvodů určitý problém nebo, řekněme, citlivá záležitost. Toť vše," řekl ministr."

Zdroj:http://www.lidovky.cz/stropnicky-odmitl-ze-by-rekl-ze-cr-nechce-vojska-nato-pc9-/zpravy-domov.aspx?c=A140513_163413_ln_domov_sk

4 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.