Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Vysmek

16. 1. 2012 8:52
Volte Svobodné

;-)

0 0
možnosti
JL

jirka1965

16. 1. 2012 10:14
Re: Volte Svobodné

Pro jakýkoliv typ voleb mám jasno pouze v tom, že nikdy nebudu volit KSČ a Svobodné, a dále nikdy nebudu volit stranu jejímž členem bude Vandas nebo Bobošíková. Pak budu vybírat z nabídky.

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

16. 1. 2012 8:13
Už asi ťažko nájdete pádny argument

ktorý by nejak zdovodnil prínos VV, hoc len symbolický. Ale jeden prínos tu vlastne vidím:

Príklad VV krásne ukazuje, že je úplne jedno koho volíte. Nájdu sa vždy veľkohubý darmožráči, ktorí nasľubujú hory, doly. Potom sa dostanú do funkcií, zahučia do systému a "fungujú" podľa zabehnutých mantinelov. Zase VV nádherne demonštruje o čo tu vlastne ide. Chytiť sa koryta a držať pozíciu. Pokiaľ nie je príležitosť si nakradnúť, tak stojí za to aj samotná existencia v klube "vyvolených". A za tú stojí zahodiť veškeré zábrany. Každý mesiac na účet daňových poplatníkov je dobrý. Potrebuje ešte niekto lepší príklad ako cirkevné reštitúcie?

Nie vážení, pokiaľ bude správa štátu stáť na systéme politických strán, bude to stále rovnaké.

Konkrétne "krásná pani Peake":

Proti gustu žiadny dišputát, ale táto dáma svojim návrhom nového úradu dokázala, že je úplne rovnaký diletant ako napríklad John. Je ale fakt, že aspoň vypadá inteligentne, čo sa o Johnovi povedať určite nedá.

0 0
možnosti
MB

buxus

16. 1. 2012 8:06
Bohužel to není jen o VaV

"Je jednoznačným faktem, že žádná jiná strana požadavek mravnosti a etiky v politice nemohla ani vyslovit." To je jistě pravda. Před volbami se najde vždycky malá neparlamentní strana, která se profiluje na pozicích mravnosti a etiky. Parlamentní stálice to udělat nemohou, protože jaksi nedokáží rozumně vysvětlit, proč se nechovaly mravně a eticky dříve a proč tak chtějí učinit až po volbách. Po volbách však vždy naneštěstí zjistíme, že politika přitahuje nejrůznější bezcharakterní individua a exoty daleko více než jakékoliv jiné povolání a že malá strana není zárukou ničeho. jen před volbami nevíme, co jsou ti lidé zač. Po volbách se to ke své škodě dozvíme.

0 0
možnosti
ZK

SID09

16. 1. 2012 8:14
Re: Bohužel to není jen o VaV

Na druhé straně ale musíme přiznat, že veverky ( přes veškeré excesy a mediální masáž ) si zase nevedou až tak špatně a rozhodně podobná strana strana, kterou ostatní strany nesnáší, je v parlamentu rozhodně potřeba. Rozhodně jsou mi veverky milejší než ODS, či ČSSD.;-)!!

1 0
možnosti
FS

aroneček

16. 1. 2012 7:54
Autore,Vaše "krásná" žena,

z VV sama přiznala,že jsou existenčně závislí na chodu této vlády.To je snad jasné,jak se budou chovat a ODS i TOP 09 si s nimi budou vytírat zadek.Jinak se dost mýlíte v tom,že voliči Věcí veřejných byli převážně mladí lidé.Byli tam lidé,kteří byli zklamáni dosavadním vývojem po Listopadu 89.Velké procento mladých naletělo na Kalouskův trik s námořnickým tričkem knížete.Byli to především prvovoliči,kterým se líbilo jadrné vystupování toho "předsedy" Topky,ale program této strany vůbec nečetli.Ale v jedné věci máte pravdu.ČSSD prohrála volby masivní masáž médií proti Paroubkovi(a ten tomu přispěl svým chováním).

1 0
možnosti

jarinka

16. 1. 2012 8:12
Re: Autore,Vaše

Ano. Cituji souseda: "Já čoveče nevím, koho budu volit. Není koho. Že bych volil ty Věci veřejné?" ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.