Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

4. 4. 2012 11:43
Jo voni útočí "dinosauři"???

Heleme se, heleme se!

   Jedna "dáma" si pustí záznamník (proč asi), aby pak zazněl její téměř moholog. Otázka zní: byla opravdu zpitá?  Pak se nedivým Janouškovým "obdivný" odpovědím. Lze s vožralým dělat něco jiného?

  Pokud nebyla, proč nahrávala? Jako důkaz, že mluví pravdu, když tvrdí, že ji mnozí chtěli uplácet (mimochodem: proč zrovna ji?)?  Takže tak bude vypovídat a ješte to doloží vstnoručním a "vlastnohubním" záznamem?

  Je mně nejde do kebule, proč média na otázku: proč to Kristýnka vlastně nahrávala? A pokud proto, že zapomněla vypnout nahrávání: kam se poděla první část záznamu?

0 0
možnosti
ZK

SID09

4. 4. 2012 10:41
Jsou horší věci

Jsou mnohem horší věci než veverky a nemluví se o nich. !!;-)

0 0
možnosti
PH

petrph

4. 4. 2012 8:13
ve skutečnosti

Už se VV zbavily Bárty dávno, když umožnily napřed aby odešel z pozice ministra, a potom aby ho parlament vydal vyšetřování. Současný stav VV je už o tom že je nikdo neřídí, takže vlastně ani nevědí co chtějí. Shodit vládu a pak sami  v předčasných volbách odejít do zapomnění, nebo shodit vládu a pak znovu - a něčím oslovit voliče, nebo vládu neshodit a držet se dál přidělených korýttek, nebo neshodit vládu ale požadovat jakési "zcela nezbytné změny" A zda na těch změnách budou kategoricky trvat, nebo o nich "jednat "...

A ani ten Bárta už jim zezadu radit nebude a rozdávat obálky za poslušnost při plnění rozkazů, ten má svých starostí dost.Ono, i kdyby ho soud odsoudil,  "nepravomocné " rozhodnutí soudu není pravomocné, tudíž i kdyby padla vláda (a´t už kvůli VV či Top09), on se z toho může po odvolání vysekat..

0 0
možnosti
VH

Stará kára

4. 4. 2012 11:45
Re: ve skutečnosti

Vy považujete za špatné, že parlament vydal poslance trestnímu stíhání? Třeba už se začal chovat médě darebácky.

0 0
možnosti

3lipy

4. 4. 2012 8:01
Máte pravdu

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.