Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pakoss

27. 5. 2012 10:29
Jste demagog ?

......či něco daleko horšího Rv?

Je mně vás líto.

0 0
možnosti

Braniik

18. 5. 2012 13:35
Paranoidná schizofrénia

Myslím, že k diagnóze paranoidnej schizofrénie máte najbližšie práve Vy. Z Vašich blogov totiž vidno, že strácate kontakt s realitou, trpíte bludnými predstavami o Halíkovi a Grygarovi a podľa častosti Vasšich článkov trávite príliš mnoho času s týmito paranoidnými myšlienkami, zrejme ovplyvňujú Váš každodenný život. Myslím, že to celkom presne zodpovedá symptómom.

3 0
možnosti

Johny__S

17. 5. 2012 20:36
Pane Rýznare,

příklady z přírodních věd propříště raději vynechte. Akorát se jimi ztrapňujete. Minule neurotransmitery, teď zas kvantová fyzika plynule se pohybující mezi hmotou a duchem...

2 0
možnosti

dalebychsidovolilpodotknouti

17. 5. 2012 13:19
Hrome, Rýznare,

rychle se proberte, takhle to dál nejde, vždyť vy s tím Halíkem uleháte a ráno vstáváte, to samé s Dukou a Grygarem! Člověče nešťastná, jestli v tom budete nadále pokračovat, tak se vám může stát, že se do nich přetransformujete a kdo nám tady potom bude vykládat bludy místo vás? Vereš sám na všechno nestačí, ten už je chudák taky na prášky jak je z té nenávisti zhuntovanej!

5 0
možnosti

iacobau

17. 5. 2012 13:11
Kolik zloby a zášti

musí v sobě rozdmychávat člověk, který se zřekl křesťanství!

4 0
možnosti

iacobau

17. 5. 2012 13:09
Rýznar nepochopil Nebeského

Jestliže se fyzika má zabývat hledáním Boha, pak Bůh musí být fyzikální podstaty. To neodpovídá pojetí křesťanského Boha. Tedy pokud se přírodní vědy (jak správně píše Nebeský) zabývají materií, nezabývají se duchovním světem. Tento svět však nepopírají, popírají jej lidé, kteří svůj světonázor omezují pouze na oblast zkoumanou přírodními vědami.

Pokud tedy vědec (například astrofyzik Grygar) věří v Boha, který není prvkem či rysem Vesmíru, pak jeho víra nijak nemůže být v rozporu s rozumovým zkoumáním Vesmíru. Že to někteří lidé nemohou nebo nechtějí pochopit, je jejich problém.

Že pan Rýznar opakovaně tvrdí (bez jakýchkoli důkazů), že Halík je jezuita a že odmítá Junga (i přesto, že se k němu, podobně jako např. k Nietschemu ve svých knihách a přednáškách hlásí), je na pováženou a vidím tu jistou analogii s inkvizicí - Rýznar v rozporu se skutečností něco systematicky tvrdí a velmi ostře obviňuje stále tytéž lidi; lze jen domýšlet, jak by se choval, kdyby měl nad těmito lidmi moc.

8 0
možnosti

dalebychsidovolilpodotknouti

17. 5. 2012 13:27
Re: Rýznar nepochopil Nebeského

je to jenom směšný tlučhuba který je svému okolí pro smích, proto se vyžívá psaním podobných nesmyslů... všimněte si, kdo si tady s ním přizvukuje, pár podobných existencí, stejně jako u Vereše. Nejkomičtější na tom je, že kdykoli jim v dobrém poradíte kde si mohou sehnat relevantní informace, nebo se jim pokusíte něco vysvětlit, začnou vyvádět jako kdyby je kousla tarantule. Samozřejmě, oni přece nemohou připustit že nemají pravdu, že jsou naprostí nýmandi kteří kolikrát melou nesmysly a je evidentní, že o věci nic neví... Nechme je, ať si pindají, v jejich světě je jim dobře a dopřejme jim ten slastný pocit že nám to zase nandali, vždyť oni jinde takového vítězství nedosáhnou, byť je to vítězství hmoty nad duchem, že...

3 0
možnosti

František Bystřický

17. 5. 2012 13:07
...

Gratuluji k dalšímu zářezu na grafomanské pažbě.

5 0
možnosti

blueheart

17. 5. 2012 12:56
proč "přez"?

přez své universitni tituly - přes...univerzitní....

2 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.