Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Rýznare, dovolil jsem si na Vás reagovat. A mohu říci, že o dost bojovněji, než bývá u mě zvykem. S menší pokorou před lidmi, s o to větší rozhodností, protože to, na co vy se těšíte já nazývám zánikem západní civilizace

http://oulicky.blog.idnes.cz/c/303739/Krestanstvi-je-zaklad-nasi-civilizace.html

12 3
možnosti

K víře, není církev potřebná. Ani k soucitu.Církev je tvořena lidmi.Na těch záleží jaká je.O co se vlastně hádáte?

2 4
možnosti

My se nehádáme. Pan docent Siemko nám vypravuje dějiny církve a my pokorně nasloucháme:-)

1 2
možnosti

Hele Siemko,

víte proč už první křesťané křtili děti? Tak já Vám to prozradím. Protože byla velká dětská úmrtnost a pokud víte co je skutečně křest, tak Vám snad dojde i souvislost :-)

3 2
možnosti

S vámi nemá cenu diskutovat, napište kde v Bibli je napsáno, že někdo pokřtil nemluvňata. A protože to nenajdete, tak naše diskuse končí. ;-D

1 4
možnosti

I14v49a64n 26T43i61c70h86y

16. 11. 2012 11:09

Pane autore, dovolte abych Vas ujistil, ze i pres vsechny hruzy a obludnost krestanstvi, jak jste je tu popsal , zustavam i nadale rimskym katolikem. Verim, ze Vas to musi strasne vytacet, ale je to tak.

Zustavejte v Kristu.

9 4
možnosti

Má vůbec cenu tyhle Rýznarovy bláboly číst? Zkuste to porovnat s Vyvadilovým záchvaty, Verešovým blouzněním a podobnými „autory“ a zjistíte, že všichni melou jedno a to samé. Prostě víc se toho nedozvěděli, jak je to doopravdy vědět nechtějí a tak tady halekají tohle. Rýznare, když se holedbáte tím titulem, jak vypadala vaše diplomová práce? Dal jste si s ní taky takovou práci jako s tímhle blábolením?

9 4
možnosti

Pokud jí psal jako svoje články, kde něco tvrdí a odkazuje na svoje předchozí články, tak doufám, že nikdy praxi nevykonával:-)

4 3
možnosti

Tolik slov a stačilo napsat, nevěřím v Boha a výsledek byl stejný. ;-D

8 5
možnosti

a nenávidím křesťany

5 3
možnosti

Když jsem si to přečetl, tak mě jímá hrůza. Tolik životů a týrání nemájí na svědomí ani komunisti a nacisti dohromady. Děkuji za článek a samozřejmě karma! ;-OR^

8 8
možnosti

Mne jímá hrůza již ze stylu psaní pana autora.

3 5
možnosti

Do křesťanství, buddhismu, islámu atd. se lidé odjakživa rodili. Ovšem váš první odstavec křesťanství pouze karikuje.

Vaše informovanost o inkvizici je otřesná, dokonce ani nevíte, že jinověrci nebyli považovány za heretiky (tím méně židé). Heretikem byl pouze odpadlík od křesťanství k jinému vyznání (nebo deformovanému křesťanství). O Brunovi už raději pomlčím, to je další klišé.

Svou nenávist vůči křesťanství jste prokázal také tím, že zcela mícháte osobní názory jednotlivých křesťanů a oficiální postoje církve. A vulgární označení kněze, s jehož názory nesouhlasíte, dle mého soudu odporuje nejen elementární slušnosti, ale i etickému kodexu blogerů. Divím se, že si toho ještě odpovědní nevšimli!

7 1
možnosti

že španělská inkvizice mučila své odpůrce ješztě na začátku 19.století taky asi není pravda, že?

2 2
možnosti
Foto

Příjemně jste mě překvapil. Myslím, že to není recese, jste přece inženýr technik, člověk milující vědu a poznání, nikoliv zhoubná církevní dogmata. R^

1 3
možnosti

Skoro jako Kalousek. Akorát ten je inžených chemik:-P

0 2
možnosti

"Každý třetí občan EU je trvala užívá psychofarmaka"  No právě! Jak je na tom ta celá prosocialistická EU s religiozitou? Má víru akorát v nevěru,na chlast a na hulení /marjánka a pod./!

5 1
možnosti

jo, třeba v nejkatoličtější zemi Evropy teď umřela žena jenom proto, že se doktoři  odvolávali na debilní katolický zákony

3 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.