Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P38e80t24r 29K90l97í84č

8. 12. 2012 18:46

Židé zmizeli až DÍKY Hitlerovi? Díky? Opravdu jste za to vděčný? Rv

0 0
možnosti
Foto

pěkně .... zdravím z UL do ULR^

1 1
možnosti
PK

Urážky naprosto nic nevyřeší a ani nikdy nevyřešily. Zvláště když jsou umocněny přezíravostí. A to i v případě, že pisatel může mít (možná zčásti) 'pravdu'. Ovšem co je to pravda.....

0 0
možnosti

A co má co dělat uznání Palestiny téměř za stát s Izraelem. Není to nějaké divné, když podle vás Izrael Palestincům nic nedluží, ani kousek půdy? A jestliže se Hamas dopouští nějakých teroristických činů vůči Izraelcům, tedy i vůči izraelským Arabům, tedy snad i muslímům,  tak pak alespoń Palestina bude moci jako stát být pohnána před Mezinárodní trestní tribunál. Současně platí, že na území Palestiny také žijí křesťané. I pro ně bude uznání Palestiny výhodou, protože jako stát bude muset Palestina dodržovat určité normy.

USA i Izrael sdělují, že pokud Palestina se osamostatní jako stát, tak ji přestanou dávat peníze. Takže pro nás další výhoda, alespoň se Palestinci budou moci postavit na vlastní nohy.

Bohužel musím konstatovat, že Vaše stanovisko neni konzistentní, respektive je krátkozraké.

4 1
možnosti
JM

Tak to nechápu, proč si stěžujete. Vždyť jsme ty Palestince (jako jediní v celé Evropě) nepodpořili :-P

My hold musíme mít vždycky něco extra...

3 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.