Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zato já a pes Ami Vám posíláme dvě Karmy!!!

0 0
možnosti
PJ

P66e33t20r 35J38a54n33s85k49y

10. 12. 2012 10:41

pane ryznare kolik deti vam pri te bolsevicko legionarske pohadce usnulo?

2 0
možnosti
VK

Ten vtip je náhodou bezvadný! R^

1 1
možnosti
Foto

Pane autore, trochu jste pozapomněl, že komunistický režim se od dob Stalina, či Gottwalda trošku změnil. Nebo si myslíte, že Husákovský či Gorbačovský komunismus páchal více zločinů než současný Západ, který šíří svoje zájmy ohněm a mečem (pardon humanitárním bombardováním či bezletovou zónou)?

5 4
možnosti
Foto

A co podpora mezinárodnímu levicovému terorizmu? Ta neustala ani za těchto pánů.

Strana stojí na marxismu- leninismu a to je zločinecká ideologie. Její projevy se různí podle vnějších podmínek. Na její podstatě to nic nemění.

Tvrdit, že se komunizmus dnes změnil je naprostý nesmysl - neboť se nezměnila ideologie KSČM. A ideologie KSČM se svým způsobem změnit nemůže - čím by se pak lišila od ČSSD?

4 3
možnosti
FB

O tom Čeljabinském incidentu vám to takto vyprávěl děda, autore? On legionář nebyl a měl to z padesáté ruky, co...? A vy jste si to už nestihl načíst... Totiž: Nebylo to po válce  nechtěli jet (nebo lépe nejeli) domů; bolševici je v tom Čeljabinsku nenutili vstoupit do Rudé armády pod hrozbou pracovních táborů a neobstoupili je proto s kulometama - a naši se na ně nevrhali s holýma rukama... Když už o tom máte půlku článku, tak by tam mohlo být aspoň něco správně...

1 2
možnosti
Foto

Nechte si prověřit vlastní identitu :-) Františku, prospěje to diskuzi.

Pokud umíte číst, tak popisuji vyprávění svého dědy a neučím dějepis.

2 1
možnosti
ZK

Z98d73e92n27a 83K46o83č56í

5. 12. 2012 19:30

Hlavně si musíme říct, že parlamentní strany měly 20 let na to, aby postavily KSČ mimo zákon. Nestalo se, takže dnes nadávat voličům, je velkou ubohostí. Za tuto dobu předvedly parlamentní strany, že si nezaslouží sedět v parlamentu. A komunisté ? Kdyby měli komunisté rozum, nelpěli na přívlastku - komunistická a v tichosti se přejmenovali na demokratickou, či jinak demagogickou stranu, tak by už při příštích volbách měli pohodlnou nadpoloviční většinu. !!!!

3 2
možnosti
KD

Nebuďte naivní, to by jim vyčítali, to jsou ti bývalí koimunisté.;-D

3 1
možnosti
JS

Já si myslím, že větší výsměch demokracii je to, že jsou v parlamenu ODS či LIDEM.

8 6
možnosti
PGS

Pletete si pojmy. To je výsměch právu a inteligenci voličů, ostatně podobně, jako TOP09, socdem. Ale existence KSČM, strany se zločineckou ideologií, zločineckou a krvavou historií, strany, která v tichosti konzumuje své prebendy, ke kterým se demokraticky dostala, ale při tom na demokracii všude nadává, to je výsměch demokracii a obžaloba těch, kteří to umožnili a umožňují. Na Slovensku to třeba není!

5 4
možnosti

To, že vystudoval za komunistů, jako vnuk kulaka, vám vyčítat nebudu.

Jen vám připomenu, že většina kulaků byla nakonec spokojená, že jim to komunisté sebrali a nastrkali to do družstva. Nemuseli dřít od rána až do večera, včetně sobot a nedělí a to s celou rodinou.

Oddělali si práci v družstvu, nebo jezdili do fabrik a pak si dělali na svých záhumencích. Měli čerstvou zeleninu a vše co si vypěstovali. Když něco potřebovali, tak to dostali od družstva. 

Po pravdě se měli lépe, než lidé ve městech.;-D

6 7
možnosti
PGS

Soudruhu Čumpelíku, vy taky némáte komu co vyčítat! Jednak řada potomků kulaků vystudovala buď díky tomu, že nějak přelstili rudé kádrováky, nebo při zaměstnání. A  vystudovali zasvé daně a za to, co jim  bolševici ukradli! Měli bohatě předplacené.  A většina z nich si ještě našla způsob, jak alespoň trochu hospodařit a věnovat se hospodaření na půdě ALE NA TOM NEMÁ BOLŠEVIK ŽÁDNOU ZÁSLUHU! TAK SE TADY NEMRCASTE JE TO HLOUPÉ A SMĚŠNÉ! 8-o;-D!!

7 4
možnosti

To si měl autor na protest odepřít vzdělání? Z toho by komunisti tuplem měli radost. Technické VŠ byly i za komunistů poměrně nedotčené ideologickou indoktrinací, na rozdíl od PF, LF nebo práv, kde si soudruzi dávali sakra záležet na výběru oddaných pedagogů i studentů a na prznění výuky. Na technikách se tolik vyřádit nemohli, ono taky těžko třeba lineární algebru nebo teorii automatů vykládat nějak jinak, idelogicky. A ten vědecký komunismus apod? - nebuďte směšný, pokud jste tu dobu zažil a chodil alespoň na základku, tak jste jistě ignoroval občanskou nauku narvanou primitivní třídní propagandou nebo jste se soudruhem učitelem či soudružkou učitelkou bez zábran a bez následků pro svou rodinu diskutoval, že ano:-)

3 2
možnosti

To patřilo příspěvku pana Dvořáka, nějak se mi to nezařadilo, kam jsem chtěl ...

0 0
možnosti
PH

Nejlepší je poslouchat ožralé komunisty, reakcionáři jsou břídilové.

1 3
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.