Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

proc se porad nejaky ateista zabyva tim co delaji a rikaji v katolicke cirkvi? To je jako kdyby vas trapilo, ze clenove spolku vcelaru povazuji nevcelare za lidi nizsi kategorie. A z jejich pohledu to tak je. Proc porad chce nekdo nasit pohled nevcelare do stanov spolku vcelaru?

3 0
možnosti
Foto

J68a50n 83R97ý22z14n35a40r

26. 7. 2013 15:42

Ze dvou důvodů.

     Za prvé, aby se katolíci jako Grygar, Halík, Duka, Kodet a další necpali do školství , zdravotnictví, psychologie a pod se svými dogmatickými nepravdami.

     A za druhé aby ta část nekatolické veřejnosti která trpí iluzemi o alespoň občasné užitečnosti katolické církve či katolíků jako takových této iluze zbavila.

0 0
možnosti
MZ

to furt nevysvetluje nic... nebo vam ve skolstvi vadej take vcelari, nebo potrebujete presvedcit verejnost o tom aby se zbavila iluzi o uzitecnosti spolku vcelaru?

Osobne si kdakejte co chcete, ale rozhodne nikdo nemusi povazovat vas nazor za spravny a uz vubec ne v demokracii sikanovat nekoho na zaklade nabozenskeho presvedceni je naprosto nespravne. To jste uz totalne vedle, kdyz opominu, ze nechapete uzitecnost cirkve ve vyvoji spolecnosti

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.