Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Rýznare, když chcete o něčem psát, tak byste o tom měl mít aspoň základní povědomí. Víte, on pražskému magistrátu Pavel Bém nikdy nešéfoval. Šéfem Magistrátu je ředitel a tím je již spoustu let Ing. Trnka. Pavel Bém byl primátorem, tudíž šéfem radnice. Asi Vám to nepřijde, ale je to prostě velká chyba, kterou jste vyplodil. Dokonce bych Vás chtěl upozornit, že podle zákona je vliv promátora na chod Magistrátu minimální (i když je pravda, že politici mají tendenci se do rozhodování Magistrátu motat).

0 0
možnosti
Foto

Pokud si myslíte že je to rozhodující ...

0 0
možnosti
TM

Článek je hloupý,m  výrazem  autorovy zášti, ničím jiným.

0 0
možnosti
Foto

Zášti ke komu a čemu?

0 0
možnosti
Foto

V zásadě je faktem, že se justice s prokuraturou staly nezávislými za Nečasovy vlády. Jak moc je to zásluha vlády a jak moc je to tlak doby nelze rozhodnout.

     Rozhodně je to teď mele jako žížaly ... a lezou na povrch jejich osobnostní struktury. Katastrofa. A přesto jsou 20 let u moci /modří i oranžoví/.

0 0
možnosti
Foto

Člověče, vždyť vy ani nevíte, jak se dotyčný jmenuje. Böhm ;-D

1 0
možnosti
DD

No dobře, ale co říkáte na obsah článku?

1 0
možnosti
PK

Zdravím, jsem také řád, že policie a státní zástupci začali konečně konat a snad již bez pardonu budou likvidovat snahy různých vládnoucích i nevládnoucích osob okrádat náš stát. Odvahu mohou mít jen silní a já jenom doufám, že ji již nikdy neztratí a silní zůstanou, jak státní zástupci, tak policisté, ale i soudci. Já mám tuto zemi, moc rád a těžko jsem snášel její devastaci počínaje kupónovou privatizací a konče různými Bémy, Janoušky a jinými kmotry, kteří si z naší země dělali dojnou krávu. Snad již jim bude konec.

3 0
možnosti
PV

Pěkný článek. R^ Je to tragedie, musím se přiznat, kdysi jsem je volil. Ti dopadli!  Ale je výborné, že jdou na smetiště dějin. Boj s mafií však nekončí, ti oranžoví nejsou o nic lepší. Asi proto občan fandí tomu pánovi, co se jich nebojí - Ištvánovi.

3 0
možnosti
ZB

Pěkný článek, karma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.