Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A10d69a47m 32S77t61a14v84a

14. 5. 2014 8:59

Autore, tentokrát souhlas a karma bez výhrady! Stejně zlé je, jak i novináři z Mladé fronty, jak třeba Eliška Bártová ze sebe dělají zapálené investigativce na politických solitérech, zatímco např. svého zaměstnavatele a plátce nechají bez povšimnutí i přes mimořádné obvinění jeho osoby ze spolupráce s bolševickou tajnou službou!

1 0
možnosti
EN

Autor píše, jako když býk vidí červený hadr....

Já pana Stropnického pochopila. Tenkrát přijela vojska kvůli jisté smlouvě a na obranu proti ,,nepřátelům,, . Teď tady také mají být vojska kvůli jisté smlouvě a také na obranu proti ,,nepřátelům,,. V podstatě to je stejné - momentálně silnější mocnost si z nás dělají tábořiště.

2 6
možnosti
MD

Nesouhlas s timto nazorem, panu Stropnickemu tentokrat ano.

2 2
možnosti
AS

A43d73a86m 55S29t49a24v64a

14. 5. 2014 9:01

Miloši Dvořáčku, už jsem vás pochopil. I když nevíte, o čem píšete, budete tu udělovat plusy a minusy jen podle  své nálady  a případného obdivu.

0 0
možnosti

V minulém století jsme tady hostily dvě různé armády v odstupu  dvaceti let. Pan Stropnický to ohodnotil tak, jak to cítí 90% obyvatel.

6 4
možnosti
Foto

Tak mne se třeba neptal. Kde jste vzal těch 90%?

4 0
možnosti

1) Každá armáda má sedět doma a hájit své vlastní území;

2) Každá osvobozenecká armáda se postupem času může proměnit v okupační armádu;

3) Spoléhání na cizí pomoc se vymstí, daný stát má tendenci dávat méně peněz na obranu než by bylo žádoucí, kdyby se spolehl na vlastní armádu.

Jinak řečeno,  pobyt cizí armády  na území kteréhokoliv státu je velmi kontraproduktivní.

1 2
možnosti

Ještě jinak řečeno, umístění americké armády na českém území by bylo možné jenom v případě, kdyby byla recipročně česká armáda umístěna na americkém území, aby to nevypadalo jako okupace.

1 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.