Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

To jste tu bibli moc dobre necetl. Nikde tam neni, ze by Petr s Marii nesoulozil. Po narozeni Jezise meli jeste dalsi deti pocate tak rikajic in vivo. O sexu samotneho Jezise neni v bibli vubec nic, coz neznamena, ze se nekonal. Neposkvrnene poceti Marie se nevztahuje k jejimu tehotenstvi, ktere by ji nejak poskvrnovalo, ale prvotnimu hrichu Adama. Marie byla zprostena befelem dedicneho hrichu uz v prenatalne, od otehotneni jeji matky. Doporucuju si o krestanske mytologii neco nastudovat a az potom kritizovat. Temat tam najdete spousty, ale vymyslet si vlastni neni ta nejlepsi cesta.

2 0
možnosti
BT

už když začínáte máte v tom chybu na které se pak točíte jak čamrda, tak jen pro upřesnění Ježíš měl bratry kteří byli na rozdíl od něj počati zcela tradičním způsobem

0 0
možnosti
Foto

Pane Rýznare, Vám asi nejde pomoci. Už při minulém sdělení jsem Vám psal, že doslovné lpění na některých výrocích je typické pro všechny -ismy, což většinou končívá katastrofou.

Dovoluji si Vám sdělit, že jsem křesťan, se svou manželkou žiji v duchovní i sexuální harmonii více jak 25 let, nemám se sexem vůbec žádný problém. Mám tři děti, mají své partnery a jsou rovněž ve vztahu spokojené.

Argumentovat psychopatem v rodině není dostatečným argumentem, vyskytují se všude i v ateistických kruzích a jejich procento je celkem konstantní.

Myslím, že jste opravdu uvízl ve Starém zákoně. Zkuste popojít.....;-)

3 0
možnosti
JM

Myslel jsem, že ten starozákonný Hospodin, co vyrobil desatero, je tentýž, jako ten náš dnešní!

To byl někdo jiný? 8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.